Yritystukien maksuhakemusten teko auki Hyrrässä

Kauden 2023-2027 yritystukia, joihin ELY-keskus on ehtinyt tehdä päätöksen, voi nyt hakea maksuun. Maksuhakemukset tehdään Hyrrä-palvelussa. Hakemuksen teossa kannattaa hyödyntää Maksatuksen muistilistaa.

ELY-keskukset aloittavat maksuhakemusten käsittelyn ja pyytävät tarvittaessa hakijoilta lisätietoja, jos hakemuksista puuttuu tietoja. Yritystukia ryhdytään maksamaan hakijoiden tileille kesän aikana, kun maksupäätösten tekeminen käynnistyy. Ruokavirasto tiedottaa, kun yritystukien maksut alkavat.

Kustannusperusteisten yleishyödyllisten hankkeiden muutoshakemukset myös mahdollisia

Samaan aikaan yritystukien maksuhakemusten kanssa Hyrrään avautuivat myös yleishyödyllisten hankkeiden muutoshakemukset. Muutoksia voi päätöksen jälkeen tarvittaessa tehdä hankkeisiin, joihin on valittu kustannusperusteinen maksutapa. Muutoshakemus on tehtävä, jos kyseessä on merkittävä muutos.

HUOM! Tuotosperusteisiin hankkeisiin (mm. kaikki pienhankkeet) voi hakea vain jatkoaikaa, muita muutoksia ei ole mahdollista tehdä.

Scroll to Top