Vuoden hankkeena palkittiin Taikayöntien lumo

Leader Joutsenten reitti piti vuosikokouksensa Taikayöntien varressa Kahvila Myötätuulessa Punkalaitumella torstai-iltana 25.4. Vuoden 2023 parhaana hankkeena palkittiin Taikayöntien lumo, jonka toteuttajana on toiminut Satakunnan ammattikorkeakoulu. Palkitsemisperusteissaan Joutsenten reitin hallitus toteaa hankkeen uudistaneen yhden maamme vanhimman matkailutien brändin ja ilmeen 2020-luvulle. Lumoaviin, myös englanniksi julkaistuihin verkkosivuihin pääsee tutustumaan osoitteessa taikayontie.fi.  Matkailutie on myös juuri saamassa uudet tienvarsiopasteet. Hanke on synnyttänyt uutta yhteisöllisyyttä ja yhteistyöverkostoja tien varteen Huittisten, Punkalaitumen ja Urjalan kuntien alueelle. Joutsenten reitin rahoittajakumppanina alueiden välisessä hankkeessa on toiminut Leader Pirkan helmi.

Vuoden hankkeen kiertopalkinnon vastaanottivat SAMKista hankevetäjä Niina Aalto ja tutkimuspäällikkö Saila Valkeaniemi.

Uusia jäseniä Joutsenten reitin hallitukseen

Vuosikokous valitsi 13-jäseniseen Joutsenten reitin hallitukseen kaksi uutta jäsentä. Huittisista hallituksen jäsenenä aloittaa Viveka Lanne ja Sastamalan Keikyästä Jetta Isopahkala. Uusiksi varajäseniksi valittiin Tiia Korhonen ja Henna Ärrälä Punkalaitumelta sekä Leila Pihlajamäki Sastamalan Suodenniemeltä. Tuija Ojala valittiin jatkamaan hallituksen puheenjohtajana.

Scroll to Top