Hanke- ja yritystuki-ilta

Arvoisa hanketoteuttajamme,

lämpimästi tervetuloa jokasyksyiseen hanketoteuttajien verkostoiltaan Hämeenkyrön Jumesniemen kylätalolle tiistaina 7.11. klo 17.30-20.00! (os. Jumesniementie 411, Hämeenkyrö). Tavoitteena on antaa puheenvuoro upeille tukemillemme hankkeille ja oppia muiden tekemisistä hyviä käytäntöjä omaan toimintaan sekä ideoida uutta. Tilaisuus sopii sekä vanhan rahoituskauden 2014-22 vielä käynnissä oleville hankkeille että uuden kauden 2023-27 juuri käynnistymässä oleville tai vielä idea-asteella oleville uusille hankkeille, joiden hakemista vasta suunnitellaan. Verkottumisilloissa on yleensä ollut esillä monipuolinen kattaus hankkeitamme yritysinvestoinneista yleishyödyllisiin kehittämishankkeisiin. Paikalla on hankerahoituksen asiantuntijoita sekä ELY-keskuksesta että Leader-ryhmästä, joilta voi kysellä hankkeen toteutukseen, maksatukseen yms. liittyvistä asioista.

Ohjelma

17.30 Kahvi/teetarjoilu, suolaista ja makeaa

18.00 Tervetuloa, Jumesniemen seudun kyläyhdistys ja Joutsenten reitti

18.05 Jumesniemen kylätalon eli kirkko-koulun kunnostus- ja energiahankkeen esittely

18.30 Paikalla olevien hankkeiden esittäytymiset

19.30 ELY-keskuksen ajankohtaiset

19.45 Joutsenten reitin ajankohtaiset ja uuden rahoituskauden tukimahdollisuudet lyhyesti

20.00 Turvallista kotimatkaa!

Ilmoittautumiset info@joutsentenreitti.fi pe 3.11. mennessä. Kutsua saa vapaasti jakaa ja yhdestä hankkeesta voi osallistua useampikin henkilö.

Scroll to Top