Tervetuloa hanketoteuttajien iltaan 8.11.2017

Jokasyksyiseen tapaan järjestämme taas ”lukukauden” avajaisiksi hankkeiden toteuttajille tarkoitetun käytännönläheisen verkottumistilaisuuden:

 

 

 

Tyrvään pappilassa ke 8.11. klo 18-20.30

Asemakatu 4, 38210 Sastamala

 

 

Koulutuksessa ensimmäisen puheenvuoron saavat hankkeet, jotka voivat esitellä toimintaansa ja verkottua näin muiden mukana olevien hankkeiden kanssa. Varautukaa siis noin 5-10 minuutin esittelyyn per hanke. Esitteitä ym materiaalia voi tuoda mukana, jos sellaista löytyy.

 

Toisen puheenvuoron hankkeiden arkipäivän hallinnosta, päätöstilanteesta ja maksatuksesta käyttää Pirkanmaan Ely-keskuksen edustajat. Varaamme myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan hankevetäjät, hankkeiden vastuuhenkilöt, kirjanpitäjät tai muuten vain kiinnostuneet! (Välitäthän tämän viestin myös hankkeesi muille keskushenkilöille). Aikaisempien vuosien koulutusten parasta antia on osallistujien mukaan ollut juuri muiden hankeaktiivien tapaaminen ja omien näkökulmien avartaminen – parhaimmillaan aivan uudet ahaa-elämykset!

 

Kahvitarjoilua varten muistathan ilmoittaa osallistujien nimet 1.11 mennessä osoitteeseen

eeva.raukko(at)joutsentenreitti.fi  Koulutukseen osallistumisesta johtuvat matkakulut ovat hankkeissanne hyväksyttäviä kuluja – suosikaa kimppakyytejä!