Tervehdys Joutsenten reitin hanketoteuttaja!

Jokasyksyiseen tapaan järjestämme taas “lukukauden” avajaisiksi hankkeiden toteuttajille tarkoitetun käytännönläheisen koulutustilaisuuden

 

HUITTISTEN WANHASSA PAPPILASSA Pappilankatu 13, 32700 HUITTINEN

Keskiviikkona 5.11.2014 KLO 18.00 – 20.30.

 

Koulutuksessa ensimmäisen puheenvuoron saavat hankkeet, jotka voivat esitellä toimintaansa ja verkottua näin muiden mukana olevien hankkeiden kanssa. Varautukaa siis noin 5-10 minuutin esittelyyn per hanke. Esitteitä ym. materiaalia voi tuoda mukanaan jos sellaista löytyy.

Toisen puheenvuoron hankkeiden arkipäivän hallinnosta, päätöstilanteesta ja maksatuksesta käyttää Pirkanmaan Ely-keskuksen ylitarkastaja Anne Värilä. Varaamme myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Tilaisuudessa kuulet myös tuoreimman tilanteen uuden kauden aloituksesta.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan hankevetäjät, hankkeiden vastuuhenkilöt, kirjanpitäjät tai muuten vain kiinnostuneet! (Välitäthän tämän viestin myös hankkeesi muille keskushenkilöille). Aikaisempien vuosien koulutusten parasta antia on osallistujien mukaan ollut juuri muiden hankeaktiivien tapaaminen ja omien näkökulmien avartaminen – parhaimmillaan aivan uudet ahaa-elämykset!

 

Kahvitarjoilua varten muistathan ilmoittaa osallistujien nimet 30.10. mennessä osoitteeseen

eeva.raukko@joutsentrenreitti.fi . Koulutukseen osallistumisesta johtuvat matkakulut ovat hankkeissanne hyväksyttäviä kuluja – suosikaa kimppakyytejä!

 

 

Terveiset toimistolta, Petri Rinne ja Eeva Raukko