Oletko kiinnostunut lähtemään vierailulle maailman suurimmille ruoka-alan messuille Grüne Wocheen Berliiniin tammikuussa 2019?

Suomi on tänä vuonna Grüne Woche -messujen pääyhteistyökumppani ja messuilla on oma Suomi-halli. https://www.gruenewoche.de/

Satakunnan kansainvälistymishanke alkaa tammikuussa 2019 ja nyt selvitämme, kiinnostaisiko satakuntalaisia ruoka- ja matkailualan toimijoita lähteä tutustumaan messuille 21.-24.1.2019. Koska aikataulu matkan suunnittelulle on tiukka, tarvitsemme ennakkotietoa kiinnostuksesta ja mahdollisuuksista lähteä opintomatkalle. Matkaan lähdetään, jos saadaan vähintään 10 osallistujaa.

Matkan tarkoituksena on syventää Satakunnan alueen matkailu- ja elintarvikeyritysten yhteistyötä kansainvälistymiseen liittyen. Matka toimii lähtölaukauksena Satakunnan matkailun kansainvälistymishankkeelle. Alustavasti olemme suunnitelleet matkaohjelman niin, että maanantai-iltana lennettäisiin Helsingistä Berliiniin, tiistain viettäisimme messuilla ja keskiviikkona tutustuisimme Berliinin alueen ruokamatkailuun ja torstai aamuna lähtisimme kotiin. Reissun kustannukset pidetään kohtuullisina.

Ilmoita kiinnostuksestasi ke 19.12.2018 mennessä (ilmoittautuminen ei ole vielä sitova), http://elomake.samk.fi/lomakkeet/8759/lomake.html.

Lisätietoja:

Soile Vahela p. 044 710 3990

tai Carita Vastinesluoma, p. 050 396 0805