Liity Joutsenten reitin jäseneksi!

Liity nyt Leader Joutsenten reitin jäseneksi. Tarjoamme mukavan yhteisön maaseudun kehittämiseen, johon on helppo kutsua mukaan myös ystävä, naapuri ja vireä virkamies.
Jäsenyydelläsi autat myös kasvattamaan alueen kehittämiseen käytettävissä olevaa rahasummaa, mikä koituu meidän kaikkien eduksi. Maa- ja metsätalousministeriö jakaa Suomen Leader-ryhmille lisämäärärahoja vuonna 2017. Yksi lisämäärärahan kriteereistä on yhdistyksen maksavien jäsenten määrä vuoden 2015 lopussa.

Paikkakuntasi parhaaksi voit toimia monella eri tavalla. Tulemalla mukaan alueesi Leader-ryhmän toimintaan olet avainpaikalla kuulemassa uusista vaikuttamisen ja toiminnan rahoittamisen mahdollisuuksista. Näin pääset vaikuttamaan oman paikkakuntasi kehittämiseen.
Kaikki kauttamme rahoitusta saaneet tuntevat tämän kutsun omakseen ja liittyvät henkilö- tai/ja yhteisöjäseniksi. Tee sinä samoin!

Mitä jäsenyys tarkoittaa
jäsen voi kehittää yhdistyksen toimintaa ja tiedottaa siitä muillekin
jäsen voi hankkia lisää jäseniä yhdistykseen
jäsen voi osallistua yhdistyksen tapahtumiin ja vuosikokoukseen, jossa linjataan koko seuraavan vuoden toimintaa ja valitaan hallitus
jäsenenä kuulet maaseudun rahoitusuutiset ensimmäisenä
jäsenenä pääset mukaan koulutustilaisuuksiin

Pyydä jäsenmaksulomake toimistoltamme: info(a)joutsentenreitti.fi