Kutsu hankevetäjien koulutukseen 23.10.2018

HEI JOUTSENTEN REITIN HANKETOTEUTTAJA!

Jokasyksyiseen tapaan järjestämme taas ”lukukauden” avajaisiksi hankkeiden toteuttajille tarkoitetun käytännönläheisen koulutustilaisuuden

23.10.2018 (tiistai) alkaen klo 18.00, osoitteessa:

Mattilan tila, Kärppälänraitti 106, Sastamala  

Koulutuksessa ensimmäisen puheenvuoron saavat hankkeet, jotka voivat esitellä toimintaansa ja verkottua näin muiden mukana olevien hankkeiden kanssa. Varautukaa siis muutaman minuutin esittelyyn per hanke.  

Toisen puheenvuoron hankkeiden arkipäivän hallinnosta, päätöstilanteesta ja maksatuksesta käyttää Pirkanmaan Ely-keskus. Varaamme myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan hankevetäjät, hankkeiden vastuuhenkilöt, kirjanpitäjät tai muuten vain kiinnostuneet! (Välitäthän tämän viestin myös hankkeesi muille keskushenkilöille). Aikaisempien vuosien koulutusten parasta antia on osallistujien mukaan ollut juuri muiden hankeaktiivien tapaaminen ja omien näkökulmien avartaminen – parhaimmillaan aivan uudet ahaa-elämykset! 

Kahvitarjoilua varten muistathan ilmoittaa osallistujien nimet 17.10.2018 mennessä, osoitteeseen eeva.raukko(a)joutsentenreitti.fi  Koulutukseen osallistumisesta johtuvat matkakulut ovat hankkeissanne hyväksyttäviä kuluja – suosikaa kimppakyytejä!

 

Tervetuloa!

 

Hankevetäjät 18