Hankekoulutus Haapaniemen tilalla 9.10.2013

Jokasyksyiseen tapaan järjestämme taas ”lukukauden” avajaisiksi hankkeiden toteuttajille tarkoitetun käytännönläheisen koulutustilaisuuden

Haapaniemen tilalla, Vanha Kärppälä 131, 38140 SASTAMALA
KESKIVIIKKONA 9.10.2013  KLO 18.00 – 21.00.

Koulutuksessa ensimmäisen puheenvuoron saavat hankkeet, jotka voivat esitellä toimintaansa ja verkottua näin muiden mukana olevien hankkeiden kanssa. Varautukaa siis noin 5-10 minuutin esittelyyn per hanke. Esitteitä ym materiaalia voi tuoda mukanaan jos sellaista löytyy.

Toisen puheenvuoron hankkeiden arkipäivän hallinnosta, päätöstilanteesta ja maksatuksesta käyttää Pirkanmaan Ely-keskuksen ylitarkastaja Anne Värilä. Varaamme myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan hankevetäjät, hankkeiden vastuuhenkilöt, kirjanpitäjät tai muuten vain kiinnostuneet! (Välitäthän tämän viestin myös hankkeesi muille keskushenkilöille). Aikaisempien vuosien koulutusten parasta antia on osallistujien mukaan ollut juuri muiden hankeaktiivien tapaaminen ja omien näkökulmien avartaminen – parhaimmillaan aivan uudet ahaa-elämykset!

Kahvitarjoilua varten muistathan ilmoittaa osallistujien nimet 4.10. mennessä osoitteeseen eeva.raukko (at)joutsentrenreitti.fi . Koulutukseen osallistumisesta johtuvat matkakulut ovat hankkeissanne hyväksyttäviä kuluja – suosikaa kimppakyytejä!