Hankehaketoteuttajien koulutus 29.8.2016 klo 18.00

TERVEHDYS JOUTSENTEN REITIN HANKETOTEUTTAJA!

Jokasyksyiseen tapaan järjestämme taas ”lukukauden” avajaisiksi hankkeiden toteuttajille tarkoitetun käytännönläheisen koulutustilaisuuden maanantaina
29.8.2016 alkaen klo 18.00, osoitteessa:
Tuomiston Kartano, Riippiläntie 32, 38100 Sastamala (Karkku)

Koulutuksessa ensimmäisen puheenvuoron saavat hankkeet, jotka voivat esitellä toimintaansa ja verkottua näin muiden mukana olevien hankkeiden kanssa. Varautukaa siis noin 5 minuutin esittelyyn per hanke. Esitteitä ym materiaalia voi tuoda mukanaan, jos sellaista löytyy.

Toisen puheenvuoron hankkeiden arkipäivän hallinnosta, päätöstilanteesta ja maksatuksesta käyttää Pirkanmaan Ely-keskus. Varaamme myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan hankevetäjät, hankkeiden vastuuhenkilöt, kirjanpitäjät tai muuten vain kiinnostuneet! (Välitäthän tämän viestin myös hankkeesi muille keskushenkilöille). Aikaisempien vuosien koulutusten parasta antia on osallistujien mukaan ollut juuri muiden hankeaktiivien tapaaminen ja omien näkökulmien avartaminen – parhaimmillaan aivan uudet ahaa-elämykset!

Kahvitarjoilua varten muistathan ilmoittaa osallistujien nimet 25.8.2016 . mennessä, osoitteeseen eeva.raukko(at)joutsentenreitti.fi Koulutukseen osallistumisesta johtuvat matkakulut ovat hankkeissanne hyväksyttäviä kuluja – suosikaa kimppakyytejä!

Tervetuloa!
tuomisto