Joutsenten reitti

Joutsenten reitti ry on yksi maamme 55 alueellisesta kehittämisyhdistyksestä. Yhdistyksen tavoitteena on ruohonjuuritason kehittämishankkeita aktivoimalla ja rahoittamalla parantaa maaseudun elämän laatua. Hankkeet perustuvat yhdistyksen kehittämissuunnitelmaan ja niitä voivat hakea oikeustoimikelpoiset yhteisöt.

Joutsenten reitti ry toimii siltana viranomaistahojen ja hanketoteuttajien välillä avustamalla hakijoita muokkaamaan ideansa hankkeeksi.

Joutsenten reitti ry:n toimialueen erityispiirteisiin kuuluu voimakas ruohonjuuritason kehittämistoiminta, mikä ilmenee aktiivisten kylätoimikuntien kautta. Joutsenten reitti ry:n toiminta perustuu maaseudun kehittämissuunnitelmaan, jonka tavoitteena on elämän laadun parantaminen. Keinoina ovat toimeentulo- ja vaikutusmahdollisuuksien lisääminen ja muutoksenhallintataitojen kohentaminen.

Joutsenten reitti ry on saanut nimensä toimialueen runsaista vesistöistä, joita seuraillen kansallislintumme laulujoutsenet muuttavat. Pellot, metsät, suot ja kumpuileva maasto tekevät alueesta moni-ilmeisen mosaiikin.

Joutsenten reitti 
Joutsenten reitti ry
Aarnontie 2A (käynti 4.kerros)
38200 SASTAMALA

Toiminnanjohtaja PETRI RINNE
p. 040 555 3232
petri.rinne(a)joutsentenreitti.fi

Hankeneuvoja EEVA RAUKKO
p. 044 254 6694
eeva.raukko(a)joutsentenreitti.fi

Katso yhteystiedot

Joutsenten reitti ry on yksi maamme 55 alueellisesta kehittämisyhdistyksestä.

Yhdistyksen tavoitteena on ruohonjuuritason  kehittämishankkeita aktivoimalla ja rahoittamalla parantaa maaseudun elämän laatua.

Huittinen
Hämeenkyrö
Punkalaidun
Sastamala

Satunnainen poiminta hankerekisteristä:

Sastamalan Autourheilijat ry: Vähän melua Sastamalan Monakosta

Tutustu hankerekisteriin

Logot vaihtoehto 1

Joutsenten reitti ry • Päästä ideasi lentoon Joutsenten reitillä! • YLÖS