Kutsu hankevetäjien koulutukseen 23.10.2018

24.9.2018

HEI JOUTSENTEN REITIN HANKETOTEUTTAJA!

Jokasyksyiseen tapaan järjestämme taas ”lukukauden” avajaisiksi hankkeiden toteuttajille tarkoitetun käytännönläheisen koulutustilaisuuden

23.10.2018 (tiistai) alkaen klo 18.00, osoitteessa:

Mattilan tila, Kärppälänraitti 106, Sastamala  

Koulutuksessa ensimmäisen puheenvuoron saavat hankkeet, jotka voivat esitellä toimintaansa ja verkottua näin muiden mukana olevien hankkeiden kanssa. Varautukaa siis muutaman minuutin esittelyyn per hanke.  

Toisen puheenvuoron hankkeiden arkipäivän hallinnosta, päätöstilanteesta ja maksatuksesta käyttää Pirkanmaan Ely-keskus. Varaamme myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan hankevetäjät, hankkeiden vastuuhenkilöt, kirjanpitäjät tai muuten vain kiinnostuneet! (Välitäthän tämän viestin myös hankkeesi muille keskushenkilöille). Aikaisempien vuosien koulutusten parasta antia on osallistujien mukaan ollut juuri muiden hankeaktiivien tapaaminen ja omien näkökulmien avartaminen – parhaimmillaan aivan uudet ahaa-elämykset! 

Kahvitarjoilua varten muistathan ilmoittaa osallistujien nimet 17.10.2018 mennessä, osoitteeseen eeva.raukko(a)joutsentenreitti.fi  Koulutukseen osallistumisesta johtuvat matkakulut ovat hankkeissanne hyväksyttäviä kuluja – suosikaa kimppakyytejä!

 

Tervetuloa!

 

Hankevetäjät 18

Takaisin

Kommentit on suljettu.

Joutsenten reitti 
Joutsenten reitti ry
Aarnontie 2A (käynti 4.kerros)
38200 SASTAMALA

Toiminnanjohtaja PETRI RINNE
p. 040 555 3232
petri.rinne(a)joutsentenreitti.fi

Hankeneuvoja EEVA RAUKKO
p. 044 254 6694
eeva.raukko(a)joutsentenreitti.fi

Katso yhteystiedot

Joutsenten reitti ry on yksi maamme 55 alueellisesta kehittämisyhdistyksestä.  Yhdistyksen tavoitteena on ruohonjuuritason  kehittämishankkeita aktivoimalla ja rahoittamalla parantaa maaseudun elämän laatua.

Huittinen
Hämeenkyrö
Punkalaidun
Sastamala

Satunnainen poiminta hankerekisteristä:

Kiviliike Sairanen Oy: Tuotekehityshanke

Tutustu hankerekisteriin

Ideoitsija

Logot vaihtoehto 1

Joutsenten reitti ry • Päästä ideasi lentoon Joutsenten reitillä! • YLÖS